Tre faktorer, der påvirker kvaliteten af ​​stålkuglen

1. Materialepåvirkning: stålkugle, støbejernskugle, legeret stålkugle osv. Densiteten af ​​forskellige materialer er forskellig, densiteten af ​​stål er større end den for støbejern, og densiteten og indholdet af legeret stål varierer afhængigt af densitet og indhold af hovedlegeringselementer.

2. Indflydelse af stålkuglefremstillingsmetode: valsede og smedede stålkugler har en tæt struktur, så tætheden er høj.Støbte stålkugler, støbejernskugler eller støbte legeringskugler er ikke særlig tætte i strukturen, selv med porer, så tætheden er lille.

3. Virkning af stålkuglens metallografiske struktur: tætheden af ​​martensit, austenit, bainit, ferrit og andre forskellige krystalstrukturer er forskellig, hvilket også påvirker krystalfinheden.

/uhærdede-rustfri-stål-kugler/
/rustfri-stål-kugler/
/leje-stål-kugler/

Om os

Haimen City Mingzhu Steel Ball Co., Ltd. er en professionel producent af præcisionsstålkugler i Kina.Virksomheden blev grundlagt i 1992 og er beliggende i Haimen City med bekvem transport.Det tager kun to timers kørsel fra Shanghai.Takket være den brede erfaring, bliver vi ved med at levere højkvalitets stålkugler med den gode service for at imødekomme vores kunders krav.Udover hjemmemarkedet eksporterer vores stålkugler også til mange lande som USA, Korea, Italien, Tyskland, Latinamerika osv.

Siden etableringen har vi konsekvent overholdt princippet om kvalitetssikring og sat produkternes kvalitet i den vigtigste position.Der etableres et komplet ledelsessystem.Især inspektions- og sporingssystemet fra råvarer til færdige produkter.

Alle de producerede stålkugler er 100% sorteret efter rullestangen og 100% af den fotoelektriske overfladedefektdetektor for at sikre kvaliteten.

Vi er specialiseret i fremstilling af stålkugler:
Krom stålkugler (100Cr6/100CrMn6 osv.);
Kugler af rustfrit stål (440C/420C/304/316 osv.);
Kulstofstålkugler (1015/1010 osv.)
spænder fra 1/8"(3,175 mm) til 1-1/2"(38,10 mm) og klasseform G10 til G1000, der overholder standarderne AISI, ASTM, DIN, JIS, NF, BS.

Vi er ved at være klar til udfordringen med at opnå tilfredshed hos alle kunder gennem en løbende forbedring af vores produkter og service.


Indlægstid: 26. august 2022